Last minute Turkije
Vergelijk Turkije Last minutes

Last minute Turkije bestemmingen

Turkije heeft vele top-bestemmingen waar je een heerlijke vakantie kunt beleven. Ideaal voor een fijne zon, zee en strandvakantie. Hieronder lees je over enkele populaire last minute Turkije bestemmingen.

Alanya

Last minute Alanya

Een last minute vakantie naar Alanya is een vakantie die u zeker niet snel meer zult vergeten. Deze bruisende badplaats en stad aan de Turkse Riviera trekt jaarlijks duizenden toeristen en is zeer zeker de moeite van het bezoeken waard.

Lees verder over een last minute Alanya.


Antalya

Last minute Antalya

Een last minute naar Antalya betekent een vakantie boordevol activiteiten en bezienswaardigheden. Antalya is een stad gelegen in de gelijknamige provincie in het land Turkije en telt jaarlijks een zeer groot aantal toeristen.

Lees verder over een last minute Antalya.


Marmaris

Last minute Marmaris

Een last minute naar Marmaris betekent een vakantie met veel zon, strand maar ook kunt u genieten van de overblijfselen van een lange geschiedenis. Egyptenaren, Perzen, Romeinen en Grieken drukten hun stempel op deze prachtige stad.

Lees verder over een last minute Marmaris.


Bodrum

Last minute Bodrum

Bodrum is een stad in het prachtige Turkije en ligt pal tegenover het Griekse eiland Kos. Bodrum heeft dankzij deze ligging een zeer rijke geschiedenis en bevat daarnaast zeer veel interessante bezienswaardigheden voor het gehele gezin.

Lees verder over een last minute Bodrum.


Side

Last minute Side

Een last minute reis naar Side betekent genieten van heerlijk weer, mooie stranden en een prachtige stad met een lange en levendige geschiedenis. Side heeft uitstekende hotels en all-inclusive resorts om volop te genieten van het mooie weer.

Lees verder over een last minute Side.


Turkije last minutes

Klik op de reisorganisatie logo's om de Turkije last minutes te vergelijken!

Ferio Kras Corendon Sunweb Skytours Neckermann Thomas Cook

Turkije informatie

Vlag: Vlag Turkije
Hoofdstad: Ankara
Inwoners: 69.660.559
Oppervlakte: 780.580 km2