Last minute Turkije
Vergelijk Turkije Last minutes

Last minute Marmaris

Last minute Marmaris

Marmaris is een Turkse stad gelegen in het gelijknamige district te Turkije. De stad is gelegen aan de Lycische Kust en telt jaarlijks vele buitenlandse bezoekers. Marmaris staat bekend om de pracht en praal van de oudheid maar ook om haar grote jachthaven. Wanneer het helder weer is kan men zelfs vanaf de baai van Marmaris het Griekse eiland Rodos zien liggen.

Een last minute naar Marmaris betekent een vakantie waar u kunt genieten van de overblijfselen van een lange geschiedenis. Egyptenaren, Perzen, Romeinen en Grieken drukten hun stempel op deze prachtige stad. Bezoek tijdens uw lastminute zeker de 16 eeuwse Citadel, de Ottomaanse woonkazerne uit het jaar 1545 en de overweldigende Moskee van Ibrahim Agha.

Ook jongeren genieten graag van een last minute reis naar Marmaris. U vindt er tenslotte de grootste openlucht discotheken in de Barstreet. Shoppen kan prima op de grote bazaar en verder is het uitgaansleven in Marmaris bruisend te noemen.

Zon, zee en strand vindt men aan het smalle strand van Marmaris zelf of het naast gelegen Cleopatra strand. Duiken en andere watersportactiviteiten maken uw vakantie compleet.

Vanuit Marmaris worden overigens ook verschillende excursies gedaan waaronder excursies naar Koningsgraven, het achterland en de verschillende ruines. Ook is Marmaris een goede uitvalsweg naar andere grote en aantrekkelijke steden en dorpen in Turkije.

Wilt u voor een aantrekkelijke prijs het interessante en levendige Marmaris ontdekken? Boek dan snel uw last minute reis via onze site en geniet van de vele voordelen die een last minute naar Turkije u te bieden heeft.

Alle last minutes naar Marmaris vergelijken? Bekijk alle aanbiedingen en vind de goedkoopste last minute Marmaris eenvoudig online.

Turkije last minutes

Klik op de reisorganisatie logo's om de Turkije last minutes te vergelijken!

Ferio Kras Corendon Sunweb Skytours Neckermann Thomas Cook

Turkije informatie

Vlag: Vlag Turkije
Hoofdstad: Ankara
Inwoners: 69.660.559
Oppervlakte: 780.580 km2