Last minute Turkije
Vergelijk Turkije Last minutes

Last minute Bodrum

Last minute Bodrum

Bodrum is een stad in het prachtige Turkije en ligt pal tegenover het Griekse eiland Kos. Bodrum heeft dankzij deze ligging een zeer rijke geschiedenis en bevat daarnaast zeer veel interessante bezienswaardigheden voor het gehele gezin. Een last minute vakantie naar Bodrum betekent dan ook dat u zich samen met uw gezin geen moment hoeft te vervelen.

De stad Bodrum werd tot voor kort juist een vakantiebestemming voor de jeugd genoemd. Geheel ten onrechte want Bodrum trekt juist jaarlijks zeer veel Westerse toeristen van alle leeftijden. Er zijn dan ook zeer veel bezienswaardigheden uit de oude geschiedenis van Bodrum opgesteld in dit gebied. Uiteraard is Bodrum ook een bruisende stad waar u heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje in de Turkse sfeer.

Centraal op Bodrum is waarschijnlijk wel de St. Pieter. Dit kruisvaarderskasteel bevat vele oude overheden van de onderwater archeologie. Ook vindt u hier een mooi openluchttheater waar u kunt genieten van verschillende voorstellingen met een prachtig uitzicht op het oudste scheepswrak ter wereld. St. Pieter wordt vanaf afstand direct opgemerkt door de boulevards met de witte villa's.

Natuurlijk zult u tijdens uw last minute vakantie ook kennis kunnen maken met de prachtige moskeeën en hun verhaal in Bodrum. U vindt hier zeer veel Oosterse decoraties en andere typische Turkse zaken. Turkije kent namelijk een zeer sterke cultuur waar men trots op is.

Wilt u een middag lekker winkelen? Zowel in het centrum van Bodrum als op de markt in Turgutreis, dat tevens gelegen is op dit schiereiland, zult u zeer zeker slagen. De markt is iedere zaterdag en trekt vele bezoekers.

De natuur en het strand maken het plaatje af. Dankzij al deze ingredienten, en uiteraard zijn er nog veel meer prachtige zaken te bekijken, zult u een heerlijke vakantiebestemming vinden voor het hele gezin. Een geweldige last minute vakantie naar Turkije vindt u dus in Bodrum en dit voor het gehele gezin.

U kunt nu uw lastminute naar Bodrum boeken tegen zeer scherpe prijzen. Dankzij onze kennis zult u onbezorgd op vakantie kunnen gaan.

Alle last minutes naar Bodrum vergelijken? Bekijk alle aanbiedingen en vind de goedkoopste last minute Bodrum eenvoudig online.

Turkije last minutes

Klik op de reisorganisatie logo's om de Turkije last minutes te vergelijken!

Ferio Kras Corendon Sunweb Skytours Neckermann Thomas Cook

Turkije informatie

Vlag: Vlag Turkije
Hoofdstad: Ankara
Inwoners: 69.660.559
Oppervlakte: 780.580 km2