Last minute Turkije
Vergelijk Turkije Last minutes

Last minute Alanya

Last minute Alanya

Een last minute vakantie naar Alanya is een vakantie die u zeker niet snel meer zult vergeten. Deze bruisende badplaats en stad aan de Turkse Riviera trekt jaarlijks duizenden toeristen en is zeer zeker de moeite van het bezoeken waar. Alanya is gelegen in het gelijknamige district en is een ideaal vakantiegebied voor het gehele gezin.

Alanya is een stad aan een grote rots met aan weerskanten prachtige uitgestrekte zandstranden. Een van deze stranden is vernoemd naar Cleopatra VII die het strand kreeg van haar Romeinse minnaar. Het Cleopatrastrand trekt jaarlijks vele bezoekers en het is er heerlijk vertoeven voor het gehele gezin. Bezoek tijdens uw lastminute vakantie naar Alanya zeer zeker de Burcht uit de dertiende eeuw dat gelegen is op de rots tussen de twee stranden van Alanya. De burcht is omringd door grote en prachtige stadsmuren en is deels het gezicht van Alanya. Ook staat deze stad bekend om de hoeveelheid aan grotten waaronder een aantal zeer bekende grotten. Denkt u dan aan de Liefdesgrot en de Piratengrot maar ook druipsteengrotten zult u tijdens uw lastminute vakantie kunnen bezichtigen.

Naast het feit dat Alanya een vrij toeristische streek is zult u toch voldoende kunnen genieten van rust en ontspanning en zult u zich tijdens uw lastminute vakantie geen moment hoeven te vervelen. Alanya is een prima uitvalsweg voor bezoeken aan andere prachtige Turkse gebieden en steden zoals bijvoorbeeld Side of Avsallar. Overweegt u dus een vakantie naar Turkije? En wilt u zichzelf en uw gezinsleden vermaken maar ook genieten van rust, zon, zee en strand? Dan kiest u gegarandeerd goed wanneer u een lastiminute vakantie boekt naar Alanya. Wij bieden u verschillende mogelijkheden en accommodaties in dit prachtige gebied.

Alle last minutes naar Alanya vergelijken? Bekijk alle aanbiedingen en vind de goedkoopste last minute Alanya eenvoudig online.

Turkije last minutes

Klik op de reisorganisatie logo's om de Turkije last minutes te vergelijken!

Ferio Kras Corendon Sunweb Skytours Neckermann Thomas Cook

Turkije informatie

Vlag: Vlag Turkije
Hoofdstad: Ankara
Inwoners: 69.660.559
Oppervlakte: 780.580 km2