Last minute Turkije
Vergelijk Turkije Last minutes

Last minute Antalya

Last minute Antalya

Een last minute naar Antalya betekent een vakantie boordevol activiteiten en bezienswaardigheden. Antalya is een stad gelegen in de gelijknamige provincie in het land Turkije en telt jaarlijks een zeer groot aantal toeristen. Niet verwonderlijk, Antalya kent een zeer rijke geschiedenis waar u tijdens uw last minute nog zeer veel van zult kunnen terug vinden.

De natuurliefhebber hoeft zich in en rondom de stad Antalya zeer zeker niet te vervelen. Het gebied kent een uitgestrekte natuur met ruige bergen en rotsen maar ook vele waterpartijen. Daarnaast is de kust niet ver gelegen van het centrum. Daar Antalya gelegen is aan de Turkse Riviera kunt u rustig genieten van de pracht en praal van de zee. Bezoek tijdens uw last minute ook zeker het bekende Konyaalti Beach (kiezelstrand) of de Lara Beach (zandstrand)

De cultuurliefhebber kan tijdens deze lastminute vakantie zijn hart ophalen op het historische plein. U vindt hier prachtige Moskeeen en pleinen met elk hun eigen bezienswaardigheden en geschiedenis. Ook vindt u ten oosten van Antalya verschillende ruines die zijn overgebleven uit de Griekse tijd.

U zult tijdens uw vakantie merken dat Antalya goed is aangepast aan de vele toeristen. U kunt rustig winkelen in de autovrije winkelstraat. Een groot voordeel van de handelaars van Antalya is dat de openingsuren vaak tot zeer laat in de avond gelden. U kunt tijdens uw lastminute naar deze prachtige stad in Turkije dus rustig bezienswaardigheden combineren met een avond shoppen.

De sportliefhebber kan ook zijn hart ophalen in deze prachtige streek. Antalya staat vooral bekend om haar grote golfbanen en is dus een zeer geliefde vakantiebestemming voor golfers. Uiteraard zult u ook veel watersport kunnen beoefenen in en rondom Antalya.

U kunt nu genieten van scherp geprijsde last minute vakanties naar dit gebied. Boek dus nu uw lastminute naar Antalya bij LastminuteTurkije.net en geniet van de vele voordelen voor een prachtige vakantie voor het gehele gezin.

Alle last minutes naar Antalya vergelijken? Bekijk alle aanbiedingen en vind de goedkoopste last minute Antalya eenvoudig online.

Turkije last minutes

Klik op de reisorganisatie logo's om de Turkije last minutes te vergelijken!

Ferio Kras Corendon Sunweb Skytours Neckermann Thomas Cook

Turkije informatie

Vlag: Vlag Turkije
Hoofdstad: Ankara
Inwoners: 69.660.559
Oppervlakte: 780.580 km2